Magyar PayPal fogadási oldalak

Betting WritingHungarian
Jak vsadit na mistrovství světa 2022

A PayPal fizetés hazánkban is elérhető, és széles körben használt lehetőség. A bukméker oldalakon elfogadott számos fizetési megoldás közül az egyik legismertebb a PayPal, aminek története egészen 1998-ig nyúl vissza. Alapítása óta a világ egyik vezető online pénzforgalmi szolgáltatója lett. 

A PayPal biztonságos

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy internetes tranzakciók során ne kelljen megadni a hitelkártya- vagy bankszámla adatokat. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók online ki- és befizetései a lehető legbiztonságosabbak, és a személyes adataik védelme pedig a legmegfelelőbb legyen.

A PayPalt számos pénzügyi szakértő a legjobb és legbiztonságosabb megoldásnak találja. A PayPal több eszközzel is védi a felhasználóinak adatait:

  • SSL tanúsítványok
  • titkosítási rendszerek
  • csalásellenes rendszerek

Az esetlegesen felmerülő kérdések vagy problémák gyors megoldása érdekében folyamatosan elérhető a PayPal ügyfélszolgálata. Így ha felhasználóként valamit nem értünk, vagy bármi gondunk akadna a szolgáltatással, a nap bármely percében profi technikai segítséget kérhetünk a PayPal szakembereitől.

PayPal fogadási oldalak listája

PayPal limitek, díjak, és a tranzakció időtartama

A ki- és bemenő tranzakciók alapesetben rendkívül gyorsan történnek. A PayPal fizetés azonnal megtörténik, egy tranzakció fogadása pedig maximum 24 órát vesz igénybe. Ez alól azok a fogadási oldalak képeznek kivételt, amik várakozási időt írnak elő.

A bukmékertől függ, hogy mi a minimum és a maximum felvehető összeg, valamint a tranzakció díja is a fogadási oldalon múlik.

A 3 legjobb fogadóiroda PayPal fogadáshoz

A magyar fogadók számtalan bukméker közül választhatnak, így sok esetben nehéz lehet megtalálni az ideális irodát. Ezért összegyűjtöttük a top 3 PayPal-t elfogadó , Magyarországon elérhető fogadási oldalt.

Bet365

Európa egyik legnagyobb múltra visszatekintő fogadási oldala. A céget 2000-ben alapították, és napjaink egyik legkedveltebb fogadási irodája lett. Az online felület könnyen kezelhető és remekül átlátható, nem véletlenül lett sokak kedvence.

Rabona

Bár a 2019-es létrejöttével viszonylag fiatalnak mondható a cég, a minőségi szolgáltatásai révén mégis közkedvelt oldallá vált. A dizájn kellemesen modern, kék és piros színekben pompázik. A játékokat regisztráció nélkül is meg lehet tekinteni.

Bwin

Az oldal több, mint 20 millió aktív felhasználóval rendelkezik a világ 25 országából. Számítógépre és mobil eszközökre is optimalizálva van, így bármikor kényelmesen elérhető. A magyar fordítás pontos, hazánkban is ugyanolyan minőségű szolgáltatást kapunk, mint bárhol máshol Európában.

Hogyan kell befizetni PayPal-lal?

A PayPal-lal történő fizetés rendkívül egyszerű. Legelőször is, szükség lesz egy PayPal regisztrációra, valamint a fogadási oldalon is létre kell hozni egy felhasználói fiókot. Bizonyosodjunk meg arról , hogy a PayPal fiókunk össze van-e kötve a bankszámlánkkal, illetve van-e rajta pénz! Mindez csupán néhány percet vesz igénybe. Ezután a következő lépéseket követve tudunk fizetni:

  1. A választott bukméker pénztár oldalára való bejelentkezés
  2. PayPal fizetés kiválasztása
  3. A kívánt összeg megadása
  4. PayPal bejelentkezéssel megtörténik a fizetés

A feltöltött összeg azonnal láthatóvá válik az oldalon.

PayPal bónuszok

Az első befizetés után a legtöbb oldalon lehetőség van üdvözlő bónusz igénylésére. Fontos elolvasni a bónusz ismertetőjét, és tisztában lenni a részleteivel. Mindegyiknek megvannak a maga jellegzetességei, előnyei és hátrányai.

Általában meg van adva egy minimális befizetési összeg, vagy korlátozva van, hogy mennyit lehet nyerni a bónuszból. A bónuszok felhasználási feltételeit részletező oldalon a szigorú felhasználási feltételeket mindig világosan felvázolják.

Az üdvözlő bónusz mellett más juttatások is előfordulhatnak, ilyen például az ingyen fogadás vagy a cashback.

Népszerű sportágak, amelyekre PayPal-lal lehet fogadni

A legtöbb bukméker oldal a legszéleskörűbb kínálatot adja a különböző sportágakból. Lényegében mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbb sportot. Lássuk ezek közül a 3 legnépszerűbbet.

Futball

Nem véletlen, hogy a labdarúgás szerepel a legelőkelőbb helyen ezen a listán. A sportág rendkívül népszerű, és hatalmas szurkolói bázissal rendelkezik. Ebből kifolyólag a fogadások terén is közkedvelt. Nem csak külföldi csapatokra fogadhatunk, hanem például a magyar NB I-es és NB II-es csapatokra is.

Tenisz

A tenisz egy régóta elismert sport, amit a világ legkülönbözőbb tájain játszanak. Rengeteg verseny közül választhatjuk ki, hogy melyiken szeretnénk fogadni. A tenisz előnye továbbá, hogy nem szokott döntetlen eredmény születni, vagyis csak két kimenetel közül kell választanunk. A statisztikák, a korábbi meccsek eredményei alapján jó esélyekkel lehet megtippelni, hogy ki lesz a győztes fél.

Kosárlabda

A listáról nem maradhat le a kosárlabda sem. Az NBA, vagyis amerikai profikosárlabda- bajnokság a legkedveltebb a kosárlabda fogadók körében. Ez persze nem jelenti azt, hogy más versenyekre nem lehet fogadni, kosárlabda terén is széles a kínálat.

A PayPal előnyei és hátrányai

Az előnyei közé tartozik, hogy a regisztráció ingyenes, és nagyon gyorsan megtörténnek a fizetések.

A fő negatívuma az, hogy egyelőre kevés bukméker oldal támogatja, így kérdéses lehet, hogy megéri-e PayPalt használni fogadásra.

Alternatív fizetési módok

A PayPal csak egy a sok fizetési mód közül, amit Magyarországon használhatunk sportfogadáshoz.

A Skrill például remek alternatívát jelent, az online pénztárca mellé kártyát is lehet igényelni, amit hitelkártyához hasonlóan lehet használni, nem csak online. Azonban, bár használható Magyarországon, a szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.

A Neteller használatához szintén angoltudásra van szükség, és hazánkban nem is olyan elterjedt.

Különböző kriptovalutákat is igénybe vehetünk, mint például az Ethereum, vagy a Bitcoin.

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztonságos-e a PayPal használata fogadás során?

A PayPal egy abszolút biztonságos fizetési mód, modern titkosítási és csalásellenes rendszerekkel.

Mennyi időt igényelnek a PayPal tranzakciók?

A befizetés azonnal, míg a pénzfelvétel 24 órán belül megtörténik.

Hogyan fizethetek be vagy fogadhatok pénzt PayPal segítségével?

Szükség lesz egy PayPal regisztrációra, ami teljesen ingyenes. A bukméker oldalán a pénztárra navigálva elérhetővé válik a befizetés és a pénzfelvétel.

Használható Magyarországon a PayPal fogadásra?

Igen, használható, bár nem sok oldal támogatja. Ezért fontos először tájékozódni, hogy az adott fogadási iroda milyen fizetési módokat fogad el.

Mik a PayPal hátrányai?

Bár gyors és egyszerű a használata, nem minden oldal fogadja el a PayPal fizetést.

Want to see explosive traffic growth for your iGaming site?

Igaming Text Lab can make it happen!

Table of Contents

Order content

Contact us and our project manager will respond asap!