Najboljše športne stavnice v Sloveniji

Betting WritingSlovenian
Jak vsadit na mistrovství světa 2022

Športne stave so več kot le igra na srečo, spletne športne stavnice pa so v Sloveniji vse bolj priljubljene. Zagotovo ste že naleteli na katero od njih in so vas zasrbeli prsti, a je prevladal dvom. Da boste naslednjič z obema rokama zgrabili odlično priložnost za zaslužek, smo za vse novince na področju športnih stav pripravili vodič, ki bo razblinil dvome in izbrali najboljše športne stavnice v Sloveniji ter predstavili njihove glavne prednosti. 

Seznam najboljših spletnih stavnic 

/ Autogenerated betting sites list / 

Kaj je spletna stavnica? 

Stavnice, ki omogočajo polaganje stav na razne športne dogodke, niso nov pojav, so pa v zadnjem času toliko bolj priljubljene spletne stavnice. V Sloveniji lahko delujejo tudi tuje športne stavnice ki so v samem vrhu med uporabniki. Priljubljene so predvsem zaradi dostopnosti in enostavnosti uporabe, mnogi ponudniki pa omogočajo tudi uporabo preko mobilne aplikacije. 

Številne možnosti plačil in izplačil neposredno preko uporabniškega računa, ter razni bonusi še bolj prispevajo k priljubljenosti igranja spletnih športnih stav, trend pa s prihodom novih stavnic le še narašča, kar ne preseneča, saj so stave odličen vir dodatnega prihodka. 

Kako izbrati pravo športno stavnico zase? 

Ko se prvič znajdemo v svetu športnih stav, je še posebej pomembno, da izberemo stavnico, ki nam bo omogočila kar najboljšo izkušnjo. Čeprav so si med seboj podobne, se razlikujejo v številnih podrobnostih. Nekaj najpomembnejših smo predstavili spodaj. 

 • Pazite, da uporabljate le dovoljene stavnice v Sloveniji
 • Preverite, ali stavnica ponuja šport, ki vas zanima. 
 • Poglejte si, kakšna je stavna lista
 • Najboljše stavnice ponujajo največje svetovne tekme.
 • Preverite, ali stavnica omogoča stave v živo. 
 • Poizvedite, kakšne bonuse ponuja stavnica. 
 • Če bi radi stave igrali na telefonu, se prepričajte, da ima stavnica mobilno verzijo. 
 • Prepričajte se o varnosti in zaščiti podatkov. 

Kako začeti staviti pri izbrani stavnici v Sloveniji? 

Da bo skok med športne stave karseda enostaven, smo za vas pripravili nekaj osnovnih informacij in napotkov, ki vam bodo pomagali, da boste k igranju pristopili na pravi in čim bolj dobičkonosen način. 

Registracija 

Prvi pogoj, da se sploh lahko registrirate na strani s športnimi stavami, je polnoletnost. Najboljše športne stavnice omogočajo hiter in enostaven postopek registracije, prav tako čas potrditve. Najbolje, da pogoje preverite na posamezni stavnici, obrazec za vnos osnovnih podatkov pa pogosto najdete kar v zgornjem desnem kotu. 

Polog 

Ko imate uporabniški račun ustvarjen, morate nanjnakazati tudi začetno vsoto. Na račun preprosto nakažete znesek, glede na izbrano plačilno metodo. Polog je tudi pogoj za pridobitev bonusa dobrodošlice, ki ga ponujajo dobre športne stavnice. Ko to uredite, lahko začnete igrati. 

Vplačevanje stav 

Pa začnimo! Kaj vam prinaša stavna lista? Oglejte si seznam prihodnjih športov in tekem ter začnite staviti. Napovedati lahko poskušate izid za izbrano tekmo, ali pa napovejte izid glede na specifično kategorijo. Na voljo imate še kvote, ki vam lahko pomagajo priigrati več, a le, če ste v izid res prepričani. 

Bonusi na slovenskih stavnicah 

Če vas zanimajo športne stave v Sloveniji, vam bodo naslednje informacije prišle resnično prav. Stavnice v Sloveniji poleg ponudbe slovenskih lig prinašajo tudi mikavne bonuse in promocije, ki so zanimive tako za nove, kot zveste igralce. 

Bonus dobrodošlice na 22bet 

Spletni portal za športne stave 22bet uporabnikom ob prvi registraciji nudi velikodušen bonus dobrodošlice. Ob registraciji jim pripada 100 % bonus dobrodošlice, z maksimalnim zneskom bonusa 122 eur, ki ga lahko unovčijo takoj. 

Bonus dobrodošlice na Bet365 

Med spletnimi stavnicami, ki ponujajo bonus dobrodošlice, se uvršča tudi portal Bet365, ki uporabnikom ob prvi registraciji podari 25 eur bonusa. Vse, kar mora uporabnik storiti je, da na račun nakaže znesek 25 eur, ta pa se mu povrne v stavnih kreditih. Bonus je potrebno porabiti v 30 dneh od registracije. 

Bonus za stave v znesku 5 eur na Bet-at-home 

5 eur, ki jih uporabnik pridobi kot bon za stave na portalu Bet-at-home, lahko ta aktivira v 30 dneh po vnovčitvi. Bon se lahko unovči v uporabniškem računu, z vnosom kode “STAVE5”. Na uporabniškem računu pa bo tako imel dobroimetje v vrednosti 5 eur, ki ga lahko porabi za stave. 

VIP Dobitek & nagradna igra na E-stave 

Stran slovenske športne loterije uporabnikom omogoča pridobitev zanimivih bonusov, kot je VIP dobitek. Gre za znesek na stavnem listku, ki je kot dodatek prištet k osnovnemu dobitku. Višina je odvisna od števila dogodkov na stavnem listku in kvot ter stalnosti igranja. Za rojstni dan pa se lahko v igri potegujete za posebni bonus. 

Top 5 strani za športne stave v Sloveniji 

Ker vemo, da ste se novinci v svetu stav naenkrat znašli pred ogromno novimi informacijami, naj vam izbiro ustrezne športne stavnice olajšamo s seznamom najboljših 5 strani za športne stave, ki so vam trenutno na razpolago v Sloveniji. 

22bet 

Sicer med novejšimi športnimi stavnicami, a po priljubljenosti že v samem vrhu. Portal ponuja nešteto možnosti za športne igre, e-športe in dogodke v živo, ponaša pa se tudi z neverjetnim izborom plačilnih metod, med drugim kriptovalutami. Registracija je hitra, bet22 pa ponuja še visok bonus dobrodošlice in prijetno uporabniško izkušnjo v slovenščini. 

Bet365 

Prepoznavna in priljubljena stavnica, uveljavljena po vsem svetu. Bet365 športni portal spada med najstarejše britanske stavnice, kar prispeva k njeni zanesljivosti. Tako spletna stran kot mobilna aplikacija zagotavljata vrhunsko uporabniško izkušnjo, stran pa ponuja tudi bonus dobrodošlice in veliko število športov ter možnosti za zaslužek.

Bet-at-home

Med tuje športne stavnice, ki so priljubljene v Sloveniji vsekakor spada tudi Bet-at-home. Nove uporabnike prepriča z visokim bonusom dobrodošlice, in sicer kar do 200 eur, sodelujete pa lahko tudi v igri “Zmagovalec dneva”. Stran omogoča varne in hitre možnosti plačila, poleg klasičnih stav pa lahko stavite tudi v živo. 

1xbet 

Ena najhitreje rastočih športnih stavnic, ki ponudbo povečuje iz leta v leto. Zanimivi bonusi, vip bonusi, mnogi športni dogodki in igre v živo so le nekatere od prednosti strani 1xbet. Portal ponuja razne stavne možnosti, športne stavne liste pa so na voljo v ogromno jezikih, saj se ponaša z uporabniki po vsem svetu. 

E-stave 

Edina slovenska športna stavnica, ki jo upravlja Loterija Slovenije. Odlikuje jo predvsem prepoznavnost in visoka stopnja zaupanja med uporabniki. Poleg velike izbire športnih stav, omogočajo tudi stave v živo, aktualne svetovne dogodke in virtualne igre. Med ene najboljših ponudnikov spletnih stav pa E-stave gotovo uvrščajo zanimivi bonusi in promocije. 

Aplikacije za športne stave za iOS in Android 

Najboljše športne stavnice seveda omogočajo tudi igranje in vplačevanje stav preko mobilnih telefonov. Tako ne boste nikoli zamudili tekme ali spregledali kakšnega pomembnega rezultata, vedno pa boste imeli tudi pregled nad svojimi stavnimi listki. Ne glede na to, ali ste uporabnik operacijskega sistema iOS ali Android – aplikacija bi morala delovati dobro v vsakem primeru. 

Nekatere športne stavnice ponujajo svojo aplikacijo tudi na App store ali Google Play, po navadi pa jih enostavno lahko prenesete kar iz uradne spletne strani stavnice. Preverite, ali izbrana stavnica omogoča aplikacijo in si jo prenesite ter bodite na tekočem z dogajanjem!

Priljubljene plačilne metode v Sloveniji

Tako tuje stavnice v Sloveniji kot slovenske strani ponujajo več različnih načinov plačil. Računa, kamor boste prejemali in iz katerega boste vplačevali zneske, sta običajno povezana, zato izberite možnost, ki vam najbolj odgovarja. 

 • V Sloveniji so priljubljene klasične plačilne kartice, kot je Visa ali Mastercard.
 • Uporabnikom pametne denarnice bo koristna informacija, da med VALU plačilna mesta spada tudi slovenska športna stavnica E-stave. 
 • Med preverjene plačilne možnosti spada tudi PayPal
 • Naprednejše športne stavnice omogočajo tudi plačilo s kriptovalutami (Bitcoin) in tako športnim navdušencem omogočajo res varno stavno izkušnjo. 
 • Za privržence gotovinskega plačevanja je najboljša izbira Paysafecard

Vrste športnih stav 

Seveda je od vsake stavnice odvisno, kakšne vrste športnih stav bo ponujala. Med najbolj priljubljene zagotovo spadajo: 

 1. Stave s fiksnimi kvotami, so najbolj enostavna oblika, upoštevajo pa se kvote, ki so bile aktualne v času vplačil. 
 2. Stave v živo, polagate jih lahko tudi po začetku tekme, gre pa za neposredno obliko stav, ki vam bo dvignila nivo adrenalina.
 3. Spread stave, vznemirljiva vrsta stav, kjer o uspehu odloča natančnost vaše napovedi (za razliko od 50:50).
 4. Stave na e-športe, stave v kategorijah virtualnih iger.

Preizkusite različne vrste vplačil in igranja ter odkrijte, kaj vam prinaša največ užitka ter seveda tudi najboljši zaslužek. 

Pogosta vprašanja 

Ali lahko zaslužim s športnimi stavami? 

Seveda. Športne stave so odličen vir dodatnega prihodka, vendar morate biti pripravljeni tudi izgubiti. Bolj kot poznate šport, več možnosti za uspeh imate. 

Kako vem, da je spletna stavnica zanesljiva? 

Vse spletne stavnice omenjene v članku so preverjene in varne, sicer pa se o tem vedno lahko prepričate tudi na podlagi mnenj drugih uporabnikov. 

Kako začeti s športnimi stavami? 

Za začetek dobro preberite članek in izberite najbolj ustrezno športno stavnico zase. Najprej boste morali pridobiti nekaj izkušenj, nato pa bo vaša stavna pot vedno bolj uspešna. 

Koliko denarja naj stavim? 

Splošno pravilo je, da stavimo toliko denarja, kot si ga lahko privoščimo izgubiti. Vplačilo je odvisno od stanja na stavnem računu, ne prekoračite pa 5 odstotkov tega zneska. 

Katera vrsta plačila je najbolj varna?
Preverjene športne stavnice omogočajo le varne načine plačila, zato se prepričajte, na kateri strani ste, nato pa izberite tisto vrsto, ki vam najbolj ustreza. 

Want to see explosive traffic growth for your iGaming site?

Igaming Text Lab can make it happen!

Table of Contents

Order content

Contact us and our project manager will respond asap!