Recenzie – Jocuri de noroc EGT

Casino WritingRomanian
Recenzie - Jocuri de noroc EGT

Cu o vastă experiență în producerea și fabricarea jocurilor de noroc, Euro Games Technology (EGT) nu face excepții în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite datorită paletei vaste de produse aflate în portofoliul companiei. 

Cele mai bune cazinouri care pun la dispoziție păcănele EGT în 2023

Istoria din spatele succesului EGT

Fondată în urmă cu 20 de ani, EGT, actualmente Amusnet Interactive, a ajuns în timp să ocupe un loc de seamă în clasamentul celor mai importanți producători de jocuri de noroc de pe întreg mapamondul. În acest an este lansat EGT Gladiator, slot al cărei contribuție a contribuit masiv la succesul companiei. 

Expansiunea propriu-zisă a avut loc începând cu 2007, odată cu deschiderea a numeroase filiale din Europa de Sud-Est și din America Centraă și de Sud. 

Oferta de jocuri EGT

Gama jocurilor de noroc EGT este una variată. Pe lângă aparatele de noroc clasice, ruletele electronice, mesele semi-electronice Blackjack sau diversele accesorii aferente acestor produse, producătorii au diversificat paleta de servicii, oferind doritorilor de păcănele jocuri online, atât gratis, cât și pe bani reali. 

Cele mai bune jocuri EGT pe care le poți încerca gratuit

Atunci când vine vorba despre jocurile de noroc, pasionații de gambling au posibilitatea să acceseze în mod gratuit sau pe bani gheață o serie de sloturi EGT. 100 Bulky Fruits, Fruity Time, Hot Deco, Ultimate Hot sunt doar câteva dintre cele mai adorate păcănele EGT.

Cele mai de top jocuri EGT

Jocurile de noroc oferă o experiență de senzație. Tocmai de aceea, îți propun să destindem puțin atmosfera și să îți prezint cele mai de top jocuri de noroc EGT. 

Shining Crown

Slotul Shining Crown rămâne în preferința jucătorilor de senzații tari! Pe lângă cărțile cu care ne-am obișnuit deja, ceea ce este îmbunătățit la slot este tocmai simbolul coroanei, al dolarului și al stelei violet.

100 Bulky Fruits 

O variantă de luat în calcul atunci când vine vorba de câștiguri este jocul 100 Bulky Fruits. Având RTP-ul de peste 96%, slotul în sine reprezintă o alegere inspirată deoarece ai posibilitatea să câștigi valori însemnate de bani, marele premiu constând în dublarea pariului și de 3.000 ori.

Flaming Hot Extreme

Printre cele mai adorate păcănele se numără și Flaming Hot Extreme. La prima vedere, slotul nu pare diferit de cel original, însă diferența constă în posibilitatea câștigării unor bonusuri frumoase. 

Greek Fortune

Pasionații de jocuri de noroc iau în calcul și acest joc cu tematică istorică, tocmai din considerentul financiar. Cu un RPT de circa 96.37%, slotul oferă șansa câștigării unui premiu rapid, dar și a utilizării gratuite a rotirilor cu multiplicator de 3X.

Secrets of Sherwood

Secret of Sherwood este un alt slot de inspirație istorică, unde grafica, sunetul și atmosfera se îmbină melodios, făcând experiența jucătorilor cât mai plăcută. Senzația slotului este și mai mare deoarece oferă câștiguri instante, RTP-ul acestuia fiind de 96.89%.

Top 10 cele mai bune sloturi EGT în 2022

 1. Shining Crown (RTP: 96.37%, v.m.c: 5000 x pe pariu);
 2. 100 Bulky Fruits (RTP: 96.45 %, v.m.c: 3000 x pe pariu);
 3. Fruity Time (RTP: 96,46%, v.m.c: 6000 x pe întreg pariul);
 4. Hot Deco (RTP: 96.83%, v.m.c: 300 x multiplicator de pariu);
 5. Bulky Fruits (RTP: 96.48%, v.m.c: 3000 x pe pariu);
 6. Secret of Sterwood (RTP: 96.89%, v.m.c: 1000 x pe pariu);
 7. Flaming Hot Extreme (RTP: 95.96%, v.m.c: 1000 x pe pariu);
 8. Ultimate Hot (RTP: 95.51%, v.m.c: 300 x pe pariu);
 9. Burning Hot (RTP: 96.45%, v.m.c: 3000 x pe pariu);
 10. 5 Dazzling Hot (RTP: 95.74%, v.m.c: 5000 x pe pariu).

Întrebări și Răspunsuri

 1. Care este oferta de jocuri EGT? Jucătorii de păcănele au acces la o vastă paletă de produse EGT, printre acestea numărându-se: aparatele de noroc, ruletele electronice, mesele semi-electronice Blackjack, accesorii sau alte platforme online.
 2. Care este cel mai popular slot EGT? Printre cele mai accesate păcănele EGT se numără Shining Crown.
 3. Ce slot are cel mai mare RTP? Secret of Sterwood are cel mai mare procentaj de absorbție a banilor băgați în jocurile de noroc, acesta fiind de 96.89%.
 4. Care este istoria din spatele succesului EGT? La puțin timp de la înființarea companiei, a fostlansat slotul Gladiator, joc a cărei contribuție a condus la succesul produselor EGT.
 5. Ce fel de modificări au avut loc în 2022? Anul 2022 a adus cu sine o serie de schimbări importante, însă cea mai de seamă a fost rebranduirea companiei în Amusnet Interactive.

Want to see explosive traffic growth for your iGaming site?

Igaming Text Lab can make it happen!

Table of Contents

Order content

Contact us and our project manager will respond asap!